Gott Nytt!

Hej alla fina! 
Hoppas ni har haft en mysig och härlig julvecka precis som jag! Jag har fått underbar julklappar, fått mysiga lediga dagar tillsammans med min kärlek, livet är väldigt bra! <3

Kan dock knappt fatta att det är nyårsafton idag, vart tog 2012 vägen?! Ett bra år har det iaf varit, jag fick kontroll över mitt liv igen och mår bättre nu än vad jag någonsin har gjort, är en lycklig tös helt enkelt! 

Ikväll blir det nyårsfirande hos Malin & Robin tillsammans med dem finaste, jag är så taggad! 

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA! 

Hoppas alla får en kväll med massa härliga skratt & massor av kärlek! <3 
 

Strong is the new skinny!

Hej alla fina! 
Jag kan knappt röra mig, träningsvärken som jag har (i hela kroppen) är brutal! Men jag älskar det, jag har äntligen kommit igång igen efter för mycket sjukdom och vila. I måndags fick jag sällskap av världens bästa Malin och träningen blev tusen gånger roligare med en gång!
 
Igår traskade jag bort och körde ett hårt benpass och lite mage på förmiddagen. Väldigt nöjd med mig själv träffade jag fina Carro och Malin från klassen över en fika, massa mys att träffa dem igen, gått på tok för lång tid sen sist! Efter det bar det iväg till gymmet igen, pilates pass med den andra Malin (många Malin i mitt liv!). Första gången jag träna pilates, ojoj vilken träning för magen!! Det kommer bli fler såna pass!  
 
Så idag blir det vila för min kropp! Ikväll kommer Richards mor och syster på middag, mys mys. Eftersom min flitiga arbetar jobbat massa övertid får han sova läääänge och jag agerar hemmafru. Men vad gör det när man har massa tid över, har ju börjat mitt "jullov" UNDERBART! Har iof börjat kika på uppsatserna som ska in efter jul, men dem känns fortfarande väldigt avlägsna. 
 
Nu ska jag nörda mig och titta på Historieätarna på svtplay - superroligt!! Richard tycker jag är en kulturnörd och kanske är det så ;)
 
 
Puss & Kram <3
 

Det bästa med dem bästa!

Hej alla fina! 
Idag är jag härligt avslappnad och börja känna att min julledighet är nära, på måndag klockan tio är det "jullov" för min del. Ska "bara" skriva två uppsatser som ska in i januari, men men nu ser jag fram emot några underbara dagar då både jag och Richard får vara lediga tillsammans, sova på samma tider, äta frukost tillsammans allt det där alla andra gör varje dag ska vi få göra i hela sex dagar! MYS!!!! 
 
Igår hade jag min sista praktikdag på förskolan och jag fick åka stolt där ifrån med fina ord och ett omdöme som inte kunde blivit mycket bättre. Jag är en nöjd tös som verkligen känner att jag ska bli världens bästa förskollärare, så nu tar jag med mig alla bra råd och tips som jag fått och lär och utvecklas av dem!
 
 
Ikväll vankas det middag med dem bästa, min underbara Erika, hennes Robin och min fina Malin och hennes Robin. Just nu sitter jag försöker hitta någon smaskig efterrätt, får se vad jag lyckas få fram! Men först ska jag ta tag i plugget till måndag så jag får en myssöndag med min Richard utan plugg! Men känner att mitt fokus är lååååångt borta, måste hitta min inre diktator och fokusera! Kaffe kaffe och lite mer kaffe hjälper nog! 
 
 
Puss & Kram! 
 

Underbara vinter!

Hej alla fina! 
Idag ska jag inte va lika bitter! Jag mår äntligen bättre i min mage och har njuten av en kopp kaffe, himmelskt vad gott! Jag försöker vara effektiv och få undan lite skolarbete idag, eftersom jag varit sjukling några dagar under min praktik som egentligen skulle varit slut i fredags ska jag tillbaka till min underbara praktikplats två dagar till, imorgon och på fredag. Därför ska den sista aktiviteten planeras och känns lite sorligt att detta blir mitt sista planeringsmål kring barnens språkutveckling. Hoppas på ett bra avslut! 

Jag ska ut och gå en runda i kylan idag, ser helt underbart ut. Snön gnistrar av solen och jag känner bara hur enegrin höjs i min kropp! Egentligen skulle jag vilja springa ner på gymmet och köra ett stenhårt pass, men nej jag ska ta mig samma och inse att jag inte har riktigt den orken i kroppen än efter mina helvetesdagar av magsjuka! Vinterpromenad är nog den bästa medicinen nu! 
 
Richard köpt en ny kokbok till vår lilla samling i köket utgiven av tidningen Body på fitnessfestivalen "Muskelmat", jag ska ta den och hitta ett smarrigt bakrecpt som vi ska pyssla med ikväll. Kommer förhoppningsvis bli både gott och nyttigt! 
 
 
Sen sitter jag och suktar efter världens bästa budskap, vill verkligen ha det linnet! Hade hoppats på att fitnessgurun skulle finnas på fitnessfestivalen men dem var tyvärr inte där. 
 
 
Nej nu ska jag fixa lite lunch! Ha en underbar dag <3
Puss & Kram

Göteborgs gnäll!

Hej alla fina! 
Nu har jag varit mega dålig på att skriva här! Men nu kommer det ett inlägg, om vår Göteborgsweekend. Åh tänker ni, nu ska hon skriva hur socker sött och bra allt var. Att allt var mysig och att vi svävade på rosa moln hela helgen. Jag säger bara nej så fel ni har, ni ska slippa ett sånt inlägg denna gången. Och lite gnäll är alltid roligare att läsa om än om dem där rosamolnen eller hur? Jag ska vara brutalt ärlig och säga att vår Göteborgsweekend sög apa! 
 
Allt börjar på fredagen, på bussen från praktiken känner jag att det snurrar en massa ormar i magen. Jippe tänker jag nu kommer magsjukan som cirkulerar på förskolan till mig också. Men efter en stunds vila på soffan klara jag mig udan eländet. Så på lördagmorgonen beger vi oss till Göteborg, jag lite illamånde (nu tänker ni hon får ju skylla sig själv) men nu har jag levet med min mage i 22 år, jag mår ofta illa! Har alltid gjort och kommer väl alltid att göra. Men såklart får vi stanna en bit på vägen, men sen kändes det bra så vi fortsätter upp mot Götet. Allt är prima och vi är glada att jag mår bra igen, och att vi kom till Göteborg trotts allt. 
 
Nu börjar dagen att strula, felkörning mitt i centrala Göteborg inte superskoj, att leta parkering till Fitnessfestivalen i 30 min inte superskoj. Tillslut får vi en parkering och traskar in på Fitnessfestivalen. Jag säger bara fyfan vad dåligt! Jag hade förväntat mig att prata träning med kunnig personal som ville sälja sina produkter, men nej i alla stånd står jubelidioter i för tajta kläder och för solariebruna kroppar och ser allmänt otrevliga ut utan att yttra ett ord till en. Oj oj vad sugen jag blir på att köpa protein av er! NOT! Jag inser att jag kanske inte är deras största målgrupp men hallå jag har åkt till Göteborg för att gå på deras mässa, betalt inträde för att komma in, jag är en ganska trolig kund = SÄLJ!! 
 
Missnöjda med mässan bestämde vi oss för att bege oss till vårt hotell. Då krånglar GPSen, superskoj. Tillslut hittar vi rätt, checkar in och ska parkera bilen i deras garage som jag betalt dyra pengar för att få stå i ska tilläggas. Vi kör ner med den stora Forden glada att få stå under tak i snövädret. Kommer ner och inser ganska snabbt att detta garaget är byggt för att förvara cyklar i, superskoj med en stor Ford mondeo.... Tillslut lyckas Richard krångla in bilen på en plats där den kan stå, inte en parkeringsplats för dem var så otroligt små att vi hade kvaddat bilen emot betongpelare om vi ställt bilen i en av dem. 
 
Efter en varm lugnande dusch (bästa på hela dagen!) beger vi oss ut i kylan igen, och går en sväng på NK. Det vara bara mysigt inget att klaga på där inte. När dem stängt traskar vi vidare mot Liseberg. Aldrig mer, aldrig aldrig mer Jul på Liseberg. Det var så äckligt mycket folk över över överallt så jag trodde jag skulle få panik. 
Tillråga på allt börjar jag må fruktansvärt illa igen, så jag tänkte jaha nu spyr jag här mitt i folkhavet på Liseberg, det ända positiva med det hade väl varit att jag fått utrymme ingen hade vågat sig nära! Mohaha! 
Tillslut lyckas vi få tag på en taxi, för att gå en halvtimme tillbaka till hotellet i tio minus var inte jättelockande när man mår skit. 
 
Vi betsämmer oss för att vila lite på rummet och sen gå ner och äta lite på resturangen på hotellt. Då är klockan strax efter åtta, jag vaknar halv elva och inser att både jag och Richard har total däckat i sängen med kläderna på. Var bara att borsta tänderna och krypa ner på riktigt, sen sov jag som en klubbad säl till halv åtta på söndagsmorgonen. Så skönt det var! 
 
Vår söndag blev iaf bra, god hotell frukost och massa härliga fynd på Kungsbacka freeport. Jag köpte go varma vantar, en underbar kofta från Odd Molly och mysiga pyjamasbyxor från Björn Borg bland annat. 
Vi fynda även talrikar vi suktat efter länge, Filipa Ks super super fina! 
 
Nu blev detta inlägget SUPER långt, om ni orka läsa får en en guld stjärna! Jag fick iaf gnälla av mig känns bättre nu! 
 
 
Puss & Kram <3

RSS 2.0