Onödigt dyra

Hej alla! 
Idag har jag en sån där dag när allt krånglar lite, jag har slarvat bort en av mina timlistor från jobbet vilket krånglar till min lön lite .. suck! Kan inte bli sur på någon annan än mig själv för det är helt och hållet mitt eget fel! Men men det är bara att lösa det!
Var på besök hos tandläkaren idag, blir operation på min visdomstand den måste bort! Är väldigt rädd för det måste jag erkänna, vill verkligen inte! Jag som inte haft ett hål i mitt liv ska lägga mig och dra ut en tand USCH! 
Tillsist har jag förlagt min mobil någonstanns, hittar den inte. Den är såklart på ljudlös så jag kan ju ringa som en tok till den kommer ändå inte höra den... Men men de löser sig det med! Har letat igenom hela Rilles lägenhet nu och min handväska, så den MÅSTE ligga i Rilles bil! 
 
Nu har jag gnällt av mig, och mumsat i mig hallonmoussetårta som blev över från mamma och pappas besök igår och fått i mig lite koffein. Så jag är reoda att ta min pojk i handen och åkt till Bromöllamöbelaffär och leta efter ett soffbord! 
 
Men först behöver jag er hjälp, jag är SÅ sugen på ett par ondödigt dyra gummistövlar från hunter! Jag är en riktigt gummistövels människa, så jag älskar det regniga vädret som det är nu, då kan jag luffsa runder i gummistövlar och en tjockstickad tröja och bara mysa! På tal om stickadetröjor fick jag en ny underbaring av mamma igår från Indiska! Ska ta en bild så ni får se den! Men vilken färg ska jag sukta efter ... Röda, lila eller svarta? Lutar mest åt de svarta, för det kan man ha till allt! 
 


 
Har ett tag och fundera innan jag har sparat ihop tillräckligt mycket pengar till dem :P
 
Puss & Kram
 
 

GRATTIS!!

De e ingen vanlig dag för de e pappas födelsedag! HURRA HURRA HURRA! <3
Grattis finaste pappa! 
Och dagen till ära ska pappa & mamma komma på middag till Richards mysiga lägenhet, massa mys!
 
 
Nu håller jag på att skriva ut lite papper till skolan. Känner suget efter att få läsa och lära mig massa nytt, så blir nog en kopp te nu och texten "Perspektiv på barndom och barns villkor i relation till lärande". Sen ska jag bege mig till stan och inhandla biljetter till Cookies and Beans med mamma! Längtar redan efter konserten!
 
Puss & Kram!

Mysmonster

Hej alla fina! 
Idag är jag ett riktigt mysmonster, tassade upp imorse tyst som en mus för att inte väcka Richard. Gjorde mig en kopp te i en av våra fina nya temuggar och kröp upp i cosy corner på soffan under filten och bara myste till två riktiga tjejfilmer - "I hennes skor" & "Kärlek på menyn" som jag fick låna av Stina & Rebecca igår! 

Nu ska jag ställa mig och göra biffar att mumsa i mig innan det är dags för dagens träningspass. Idag blir det pulspass, bra kombo mellan kondition och stryka där man använder sin egen kropp som vikt, gillar jag skarpt! 
 
 
Puss & Kram!

Rastlösheten kryper i mig

Hej alla fina!
Inne på min andra lediga vecka och rastlösheten kryper i min kropp idag. Har tillbringat dagen ute hos mamma och pappa i Viby med deras lilla kattunge Kajsa, som är väldigt söt just nu (hon sover ÄNTLIGEN!). Jag tog en löprunda i Kronoskogen men inte ens backarna där kunde döva känslan av rastlöshet i min kropp... Nu ska jag ta min koppkaffe och njuta lite av solen innan jag ska köra tillbaka till stan och träna ett Yogalates pass på gymmet, det är en blandning mellan yoga och pilates. Yoga har jag tränat en hel del men pilates har jag aldrig provat så ska bli spännande och testa! 
 
Längtan efter vardag och rutiner är stor nu, men ska försöka koppla av och njuta av mina sist lediga dagar denna sommaren innan plugget drar igång. 
 
 
Puss & Kram 

Mysmorgon

Hej alla fina! 
Dagen har börjat på bästa sätt, fått vakna med min man (vilket är lite sällsynt när man har en nattjobbande pojkvän!) Vi har mumsat i oss massa rostat bröd och kaffe och pratat massa strunt, mysfaktorn är hög på söder!
Dagen ska fortsätta med en promenad, lite fix innan det är dags att åka till Önnestad för en kväll i goda vänners sällskap. Vi ska säga hejdå till vår Janni som ska till Tyskland och plugga, kommer sakna tösen! Men innan hon åker ska vi ha en supermystrevlig kväll! 
 
 
Emma och jag på lilla torg i Malmö, var en härlig sommar dag med mina fina töser! <3 
 
Puss & Kram

Livet leker

Hej kär ni! 
Jag är så dålig på att blogga! Men så är det väl under sommarmånaderna.. 
Vi hade det helt fantastiskt underbart i Stockholm. Bodde på ett superfint lyxigt hotell på Östermalm, mittemot Humlegården och Stureplan, kanonbra läge, nära till allt! Så tack ännu en gång min fina Richard för en underbar present! <3 
 
Blev lite shopping i huvudstaden, och jag har fyllt på min Odd Molly garderob med några helt underbara plagg! 
 
Den sista tunikan fick jag av Richard och är utan tvekan favoriten bland plaggen, älskar den! 
Blev lite annan shopping också, ett fint vintagelinne för ynka 25 kr! En vitsommarklänning och lite annat smått och gott men det får jag visa en annan gång! 
 
Igår tog jag tag i min träning på allvar och skaffade mig ett träningskort i Kristianstad! Så nu ska jag leva på "jag-har-precis-börjat-träna-på-allvar-energin" och träna järnet! Fina Malin ska bli min nya träningskompanjon, löööve! Man ska förena nytta med nöje. 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och ta tåget ner mot Malmö för en dag med tjejgänget, massa mys! <3
 
Puss & Kram på er!
 

RSS 2.0