Home sweet home

Nu tar jag klivit bort från staden som varit mitt hem dem senaste åren, med blandade känslor. Men det är med en oerhörd lättnad och glädje som jag tar mitt pick och pack och far ner mot Skåneland. Jag tackar alla fina och underbara människor jag har lärt känna under mina år i Norrköping för den tid som har gått, jag bär med mig fina minnen! <3 Jag kommer sakna er alla! Och staden Norrköping som alltid kommer ha en särskild plats i mitt hjärta.  

Nu ser jag fram emot att bli Kristianstadbo igen, i en egen liten söt etta på Östermalm. Känslan att få vara nära alla som står mig närmast går inte att beskriva, underbar lättnad och lycka! <3 
 
 

Work work work

God afton alla fina där ute! 
 
Är en trött tjej som parkerat sig i flickrummets säng med en skål popcorn & en kopp rykande gott te ..
Det märks att man levt som student i några månader nu, man har en helt annan frihet, arbetslivet tar på mig! Inne på min femte dag i rad nu, har två till innan jag får ta min påg i hand och vara ledig. Det säger bara vips så är dem dagarna över, även om dem är mardröms långa på 13 timmar vardera PUH!
 
Tog en rund i Kronoskogen igår igen, gick inte lika lätt och bra som i söndags men men det är bara på det igen! Men utsikten vid havet kan man inte bara annat än älska! Hoppas min dröm att få bo nära havet kring Åhus/Yngsjö trakten går i uppfyllelse en dag! 
 
 
Puss & Kram <3

Midsommar & första jobbhelgen

Då var midsommarhelgen förbi och min första jobbhelg avklarad. Midsommarafton tillbringades i Viby med grillmys med de närmaste. Sen skulle en jobbnervös Emilie försöka sova, vilket blev cirka två timmars sömn - puh! Men nu är min första jobbhelg avklard och jobbsommaren har bara börjat. Helgen har gått bra, utan några missöden istället har jag fått beröm - känns fint! Jobbar kväll idag, går på klockan fem, skönt med lite slappedag när resten av veckan består av massa jobbtimmar. 
Mina midsommar cupcakes - får säga att jag blev ganska nöjd med dem! 
Pågarna kunde ju inte låt bli bollen under midsommarafton, dem är rätt söta! 
 
 
Nu ska jag snöra på mig joggingskorna och bege mig ner mot Kronoskogen för en löprunda. Hoppas den går lika bra som den jag och Richard var ute på igår i ösregnet! 
 
Jag är iaf världens gladaste och lyckligaste tjej för mitt liv rullar på i väldigt positivriktning just nu, med många underbara bra besked! Men dem förtjänar ett eget inlägg så dem håller jag lite för mig själv än så länge ... ;) 
 
Ha en underbar dag! 
Puss & kram! <3

Inte möde mä maj

Har åkt på någon form av maginflusensa, 24 timmars helvete ... Jippie :( Så gårdagen tillbringades i sängen hela dagen, idag är jag mycket piggare och rastlösheten kryper i mig! Ska nog syklart mina kuddfodral, att ge mig ut i jobbebyxorna och slipa och måla möbler känns kanske lite väl ansträngade just nu iaf!
Nu ska jag göra mig en god frukost och be till högre makter att den får jag behålla, för jag är så hungrig! 

Förkläde

Nu är det klart efter att ha legat på is ett tag, Rilles förkläde.
Nu ska jag ta tag i min möbler som jag köpt för några veckor sen, bordet ska målas en sista gång och stolen ska slipas och målas första gången. Sen ska jag göra mig fin och bege mig in till Mickis för inflyttningsfest tillsammans med några av Kristianstads bästa. Köpte ett rosévin igår, Turtle Dreaming, som ska testas ikväll - har hört att det ska vara gott, ni får omdömet sen!
Dagen och kvällen igår tillbringades för att fira att Rebecca hade slutat nian! Blev tjejmysdag på stan med lunch och fika och en kväll som bjöd på resturangbesök och fotbollstittande (som tyvärr gick åt helsike!). Blev en mysig fredagkväll ändå tillsammans med det finaste jag har <3
Puss & Kram på er!
Hoppas ni får en härlig lördag!

Pepp

Solen försöker nå fram mellan molnen, hoppas vi kan slippa regnet idag! Idag är ju dagen då vi ska få fira vår duktiga Emma som tagit sin sjuksköterskeexamen! Jag ska snart packa min väska och bege mig till staden för att väcka min nattjobbande pojk! Sen blir det hem till finaste Malin & Robin, där sminkning väntar för mig och en kall öl för männen! Idag kommer bli en bra dag! <3
Kameran är laddad, klänningen väntar på att få visa upp sig, naglarna är målade och jag är på ett enormt strålande jätteunderbart humör! Hoppas ni får en lika bra lördag som jag ska ha! <3
Puss & Kram!

Pluggfia

Sista rycket nu, portoflion ska vara inlämnad på torsdag kl 12.00.... Och på grund av detta har jag min slarvfia fått vara pluggfia på Kristianstad bibla hela dagen, eftersom jag ALDRIG tycks lära mig att börja i god tid så man slipper sitta och råplugga i sista stund, men men det brukar ju sluta bra till sist så det gör det väl denna gången också! Snart är klockan stängningsdags och jag och min öma rygg ska släpa oss ut och mot söder för en kväll hos hjärtat. Blir plugg där med, men där har jag iaf någon som kan pussa på mig ibland!
Fick frökente av sötaste Andrea som en lite uppmuntrning <3 Supergott!
Puss & Kram <3

RSS 2.0