The beauty of confusion

Denna väntan, alla frågetecken... Jag vill bara ha ett besked. Hoppet finns där även om jag försöker så gott jag kan att trycka bort det för att inte bli för besviken om framtiden inte blir som jag vill. Hur det än blir kommer framtiden bli underbar. Men om jag låter mitt hjärta tala högt vill jag bara vara där jag hör hemma...

Fullfart!

Ojojojoj vad dagarna går, det är redan onsdag eftermiddag - vart tog början av veckan vägen?! Jag "skyller" på det underbar vädret, solen lyser över Norrköping och värmen är fantastisk! Dock har jag varit lite väl optimistik i mitt tänk "jag bränner mig ALDRIG" ack så fel jag har, tre dagar som tillbringats ute i solen på förskolan har resulterat i en snygg rödbränna som gör ganska ont just nu, men det är en världslig sak!! Nu ska jag trots min träningsvärk från gårdagens hårda kettelbellspass och ge mig ut på en springrunda, innan det är dags att bege sig till skolan för plugg med arbetsgruppen vid fem. Och vips så var även denna dagen slut!
Lite ångest har jag för alla måsten jag bygger upp för mig själv som jag vill ha gjort, bland annat ligger Rilles förkläde halvklart vid symaskinen, men när ska jag hinna sätta mig vid den?! Får bli min "lediga" vecka innan jobbet dra igång i en kombo med portfolio skrivandet... En dag till per vecka till pyssel vore ju toppen!
Fick ett roligt samtal idag från en jobbkollega från min sommar på PTC, dem ska ut och rida islandshäst på lördag och hade fått en avhopp som jag fick äran att fylla! Iiih min lördag förmiddag gjord, jajemän! <3
Nej nu väntar löparskorna på mig, kommer bli en varm och svettigrunda idag i solen känner jag!
Puss & Kram <3

Surkärring

Är på brutalt dåligt humör ikväll, egentligen helt utan anledning, så skärp dig Emilie!
Haft en bra dag på praktiken, soligt och underbart väder hela dagen vilket innebär att många av dagens timmar har tillbringats utomhus exakt som jag vill! När jag var hemma snöra jag på mig dem nya löparskorna, invigningstime. Grymt sköna även om min kondis inte är i topp direkt, var grymt tungt idag. Men det är bara på det igen! Sommaren är här och det ska löpas 3-4 gånger i veckan nu framöver, så är det bara!!
Efter löpningen fick jag sällskap av Amanda upp till ICA för att hämta ut mina underbart fina nya röda skor. Lycklig traska jag hemåt igen för att prova - passa dem?! Nej icke så stora så var bara att så snällt packa ner dem i påsen igen och skicka tillbaka! :/ Men med ett stigande surhumör klicka jag in på nelly och beställde hem två nya raringar, hoppas på bättre lycka denna gången! Blev dock inga röd, mer korallröda får duga det också till Emmas examen som har färgkodad dresscod (röd, vit & blå! ^^)
Underbart vackert runt strömmen här i Norrpan, även om solen försvann var det en grymt varm tur!
Nu ska denna surkärringen göra sig en kopp te, sätt i en bra film innan det är dags att släcka för en tidig kväll!
Puss & kram! <3

Grillat en vanlig sketen måndagkväll! <3

Första dagen på VFU idag, sista perioden nu på denna förskolan lite sorligt har trivts underbart bra med alla go barn och snälla personal som tagit emot mig med öppna armar! Men men inte över än, har tio underbara dagar kvar innan det är över! Dag avslutades på bästa sätt, Erik hämta mig och bjöd på en grymt god middag, mums mums för grillat!! Fick mysa med familjens Nöjds lilla underbart söta kattunge, man blir ju helt förälskad! 
Nu väntar sängen, tidigt morgon imorron!
Puss & Kram! <3

Äääääämändaaa <3

"Jag passar på att suga av solen när den är framme!" Amanda Johnsson <3 thihih 
Haft två supermys dagar med min fina Amanda! Igår var det myskväll i världsklass, hemmagjord räksallad med underbart god limesås, vaniljpannacotta med jordgubbar och vitvin, livskvalitet! Idag bjöd Norrköping på sitt bästa väder, och vi har njutit av den underbara solen på fräcka frökens uteservering i några timmar!
Amanda fixade mina naglar, blev så fina så LÖÖVE! <3 Nu ska jag mätta min mage och vara duktig o läsa lite, innan jag ska bege mig till gymmet för ett yogapass, känns som det kommer bli jobbigt, var grymt längesen jag tänjde ut kroppen nu!!
Puss & Kram!

Flumflum

Dagarn i Norrköping bara springer förbi! Hade min två sista verkstäder igår, musik och bild! Väldigt roligt, men när är det över för denna gång, och i princip hela min utbildning, bara teori som väntar oss nu! Efter en lång dag i skolan avslutades min fredag med myskväll tillsammans med Erik, med klassisk fredagsmat - taco och rödvin. Efter fem timmars konstant pratande och vindrickande somnade jag sött i min säng, för att väckas lite väl brutalt av en hemsk mardröm... Uppskattans inte när man ligger 42 mil ifrån killen som ska hålla om en och
lugna!
Arbetade med lera på bilden, väldigt roligt!
Köpt dessa underbaringarna till Emmas examensfest! LoveLoveLove! Kan man annat än älska Nelly, ett par skor för 350kr!! Nu hoppas jag dem passar så bra som jag vill att dem ska göra, så dem kan hjälpa mig att göra min outfit klockren! Nu ska jag plugga lite innan jag ska bege mig till min pingla Amanda för handbollstittande - HEJA IFK!!! Riktig tjejmyskväll ska det bli ikväll! <3
Puss & Kram på er alla!

Östgöte igen!

Tillbaka i Norrköping efter en låååång tid i Kristianstad, känns väldigt skumt att vara här igen, min stora lägenhet känns brutalt enorm... Antiverklighet, allt känns som en transport sträcka tills jag får lämna igen för mitt älskade Skåne. Tur jag har massa underbaringar här uppe som förgyller min transport sträcka! <3 Har haft det underbart mysigt iaf i min hemort, som inneboende hos Richard blir vardagen full av massa mys och härliga skratt! Igår besökte jag sommarjobbet, fick schema - kommer bli en bra sommar! Nu ska jag kvällsplugga, mindre kul men ett måste! Bra musik & en balja med te så ska det gå!
Puss & Kram <3

RSS 2.0