Pyssel med tyg!

Min dag idag blev inte som planerat efter man legat krökt över toastolen ett bra tag, säger bara USCH!! Efter lite sömn och en kopp te mår jag lite bättre (pepparpeppar!!) Tänkte i alla fall försöka höja mitt humör lite genom att dela med mig av lite pyssel jag gjort med ett tyg. Ett helt underbart fint gammelromantiskt tyg jag och mamma hittade i min favorit tygaffär här i Norrköping! Det har blivit inte mindre än tre tavlor - (jag gillar att göra tavlor av tyg, blir en fin effekt tillsammans med en gammal sliten ram!) och en kudde av detta fina tyget!
Här har jag använt en guldram jag hittade på Eriks Hjälpen för en billig peng, det fina tyget som bakgrund, sen har jag sytt ett hjärta i linnetyg som jag fäst upp med ett ganska grovt band som jag valde att fläta för att få ännu en fin detalj.
Här har jag bara fäst tyget på en fin gammal träram. Busenkelt - men så fint!
Även på denna tavlan är tyget bara fäst på ramen. Ramen är en svartmålad ganska rubustram (gör sig inte riktigt rättvis på bild!) Denna hänger i min hall!
Och till sist blev det en kudde av den sista biten tyg som nu gör min fina myshörna i vardagsrummet ännu lite finare!
Nu ska jag få lite plugg gjort!
Puss & Kram!

My weekend!

Har haft en helt kanon underbar helg (låååång helg!) i mitt älskade Kristianstad! Den har bjudit på träning, fest, dans, god mat, vårsol, lång ridtur i skogen och massa med kärlek! Och bland det bästa, en interjuv som resulterade i sommarjobb här hemma! Lycka!
Sötaste lånehästen som var superduper mys! Var en toppen söndag med min fina vän Erika i skogen, vårsol och fågelkvitter, kan man annat än älska livet en sån dag?!
Man blir bortskämnd som Richards gäst! Super frukost: lättkvarg blandt med funlight och kanel, toppat med färska bär, hallon, blåbär och jordgubbar! MUMS!!
Jag har lekt konstnär, den översta tavlan gjorde jag på beställning till min bror som blev en present till hans tös. Och den nedre blev ett bidrag till Richards tomma väggar!
Nu ska jag ta ett sista tag med tentapluggandet till imorgon! Känns ganska tungt när värdet utanför är helt underbart!
Puss & kram!

Klipp Klipp

Mitt hår har minskat rejällt i längd! Och vet att det är många nyfikna på resultatet ... 
Puss & Kram! / Emilie

Finaste vänskapen! <3

Har haft den bästa helgen med min underbara fina vän Malin Jönsson! Ren och skär fin underbara vänskap som inte kan beskrivas i ord! <3
En bild säger mer en tusen ord.... <3
Min helt underbara tavla jag fick av Malin! Nu förgyller den en av mina vardagsrumsväggar och jag bara ÄLSKAR den! <3
TACK för jag får vara din vän min underbart galna fina Malin! <3 Dig släpper jag aldrig, den enda personen i världen jag kan stå och hoppa av glädje med och skrika av lycka som om det vore det mest normla i världen!
Puss & Kram!

E&E- Time!

Bästa dagen/kvällen på länge! Solen bara strålade, Kristianstad i sitt esse, och fika på teapot med min fina Erika. Grymt god äppelkaka med ingefära i - måste testa att baka den! Vidare till Maxi och lite velande fram och tillbaka vad kvällen skulle bjuda på för mat, slutade med räkor och ost med massa plock till! Det blev med andra ord en toppen kväll i Erikas underbara lägenhet med god mat och ännu godare rödvin (ja vi kom fram till att vi tycker bättre om röttvin så då dricker vi det även till skaldjur!)
Morgon har tillbringats i sängen med solen som sällskap med sista delen av trilogin om Elsa .. Fick låna sista delen av snälla Erika, nu ska jag försöka att inte förvinna in helt och hållet i Elsas värld utan läsa den i lite normal takt!
Erika hade överraskat med mig ett super fint bokmärke med fina ord! <3
Så super tack min underbara vän för en toppen kväll! Och för att du är mina fina Erika <3
Lööve you!
Puss & Kram

RSS 2.0