Friday I'm in love

Hej alla fina! 
Fredag och helg igen! Vad veckorna går!! Igår skrev jag min första tenta på HKR och måste säga att det kändes som det gick vägen, härliga känsla! Nu sitter jag och myser i soffan och väntar på att mannen ska komma från gymmet. Det vankas fredagsmys med den senaste Johan Falk filmen, superskönt med en lugn hemmakväll i soffan! Imorgon blir det jobb igen! Härligt Härligt!! 
 
 
Puss & Kram på er <3 

Tentaträsket och dess ångest!

Hej alla fina! 
När man märker att man kopplar allt i sin vardag till det man pluggar på till en tenta så vet man att man är långt nere i tentaträsket. Imorgon är det dags för min första salstenta på HKR, och det är lite ångest laddat. Men men det får gå som de går! Vilken tenta är inte ångestladdad dan före tentan ska skrivas?! 
 
Ikväll ska jag iaf släppa allt som har med tentan att göra och gå på handboll med mtt hjärta. Ska bli så skoj! Läste i Kristianstadsbladet att matchen är slutsåld, innebär det att jag äntligen ska få känna på den åttonde spelaren på allvar?!
 
Min vecka har rullat på med stromsteg, körde ett gympass i måndags och igår var det Puls med Malin, löve! Men fybubblan vad det var tungt igår! Men viljan finns där så nu jäklar laddar vi för en förbättrad kondis och en mer vältränad kropp att liva upp vintermörkret med! 
 
Nej dags att återgå till böckerna, jag har min lilla belöning iform av en snabblunch på stan med min fina Erika vid ett <3 
 
Tror jag ska ta mig en kopp av mitt frökente för att motivera mig ännu mer till pluggandet!
 
Puss & Kram på er! <3

Party, Träning & Jobb

Hej alla fina! 
Jaha nu var ännu en helg förbi! Och det har varit en bra helg, ännu en gång! Jag är allt en lycklig liten tös!! 
Fredagen bjöd på plugg på förmiddagen sen firade jag och min fina Malin helg med att hon hade bakat mumsiga sconse till oss som vi njöt av tillsammans med te till en väldigt skruvad film. På kvällen bar det av till Sara och Jonas där det blev en trevlig kväll i goda vänners lag. 
 
I lördags hoppade jag och min Richard upp ur sängen och mumsade i oss gröt. Sen bar det av till gymmet och vilket pass jag fick till. Har sån grym träningsvärk, som jag saknat det!! Vi har äntligen hittat tillbaka till vårt sunda liv, och det känns toppen! 
Helgen till ära var Janni hemma från Tyskland så gänget samlades på Duvanders för en fika. Massa mys att se tösen igen!! <3 Och jag fick krama min Linda hejdå, dags för USA igen. Snyft snyft hon är lite för låååångt bort!! 
 
Lördags kvällen bjöd på bara slappande. Jag skulle jobba mitt första nattpass på Subway, och det gick super! Men ack så trött och seg jag var igår. Blev inte så många timmars sömn då man inte är van vid att sova mitt på dagen. Tur att det var söndag och att man får vara super seg då! 
 
Nej nu blir det plugg! Ännu en intensiv vecka, men nästa vecka börjar VFU:n och jag ser fram emot fyra härliga veckor av massa ny kunskap och ny erfarenhet!
 
 
Puss & Kram!

RSS 2.0