Öarnas stad

Jag är en lycklig flickvän, min fina pojkvän har gett mig en tidig födelsedagspresent - minisemester i vår vackra huvudstad med boende på fint hotell <3 Nedräkningen har börjat, vi åker nästa helg och som jag längtar! Kommer bli den finaste och underbaraste födelsedagen någonsin, utan tveken! <3
 
Nu har jag skrutit klart hihi och ska ägna mig åt vardagssysslor som att tvätta .. Yeey! Blir en promenad i det vackra vädret med Malin i eftermiddag massa mys, och sen avslutas kvällen med lite vardagslyxmys - ko-san mat och film med min Richard! 
 
Puss & Kram på er! 

Fix & Trix

Hej! 
Är dålig på att blogga, men dagarna bara rullar på med massa fix! Nu är lägenheten i stort sett klar, och jag sov min första natt där inatt. Den har blivit så mysig, kommer trivs som fisken i vattnet. Var med mamma & pappa på IKEA igår, ett fint vitrinskåp som ska agera garderob inhandlades, så idag ska jag försöka hinna med att klä glasdörrarna med tyg för att förhindra insyn. Men dagens största "måste" är att åka till Norra Strö kyrka för att titta på bröllop, mys! Bästa vännen kommer vara en vacker tärna med all säkerhet, och hennes syster en otorligt vacker brud! <3  
 
Sen ska jag släpa kläder från Viby till lägenheten... PUH blir trött av bara tanken! 
 
 
Vill tacka mina underbara föräldrar för all hjälp med att få ner mig till Skåne och till att skapa ett fint hem till mig i Kristianstad. Love you <3 
Och tack till min fina Erika som var en klippa i flyttkaoset! <3 Och tack till att jag fick utnyttja era muskler Richard, Per, Fredrik & David! 
 
Puss & Kram 

Myspys helg

Hej alla fina hjärtan där ute! 

Jag har haft en välbehövlig lugn myshelg! Fredagkvällen tillbringades med fina Ellie & Per med middag ute och avslutning på Harrys mysiga innergård med en kall öl!
 
 
 
Igår tog jag och mitt hjärta bilen ner mot Kivik och njöt av en lugn varm sommardag på vackra Österlen. Massa mys <3 Kvällen avslutades med middag på Ko-san och filmmys tillsammans med Stina & Rebecca. 
 
 
 
Idag har vi njutit av en lugn morgon, sen en fika i Viby. Jag har släpat min symaskin och tyger hem till Richard, nu ska jag tillbringa några av eftermiddagens & kvällens timmar med att sy lite nya kuddar till lägenheten. Färgerna går i grönt & blått, mitt rosa & lila ska bytas ut! 
 
Imorgon bär det av mot Östergötland för packning tillsammans med Erika, flyttlasten går på tisdag! Löööve! 
 
Puss & Kram 

RSS 2.0