Det är ett stort liv

Min ungdom kommer aldrig igen

Jag har så mycket förstånd att förlora än

Så jag lovar dig inget, min käraste vän

Det är ett kort liv

Jag har gått dom vägar ingen visat mig

Det är ett högt liv

Jag gick min väg och kom aldrig igen

Det är ett fritt liv

Jag klättrade ner i en bottenlös brunn

Du ska vara med om allt för att få mål i mun

Djupet är vackert men gränsen tunn

Det är ett svårt liv

Men solen går upp över kåk och gränd

Våren är ung och oanvänd

Sången ekar från himmelen sänd

Det är ett stort liv


Älskade underbara Lars, han kan verkligen sätta ord på rätt känslor hos mig! <3


Puss & Kram!


Inne i min egna lilla värld...

Tentapluggskoncentrationen ligger tjock i min lägenhet, tror att min enorma takhöjd sjuker lite för varje timme! Lösningen blir då att gå ner på golvet, sprida ut papperna, en enorm kaffekopp & Melissa Horn ur högtalarna!
Nu ska jag isolera mig igen i min egna lilla tentavrå!
Puss & Kram!

Bort bra men himma bäst! <3

Helgen har tillbringats i mitt fina Kristianstad och resultatet blev som vanligt toppen! <3
Fredag bjöd på fika med dem två bästa grabbarna & massa skitsnack - löööve! Solen tittade fram och vårkänslorna bubblade i mig!
Efter en mysig fredagkväll blev det lördag och man fick vara lite flytthjälp till bror min! Hann med kafferep med tuffatanter i forma av finaste farmor & gulliga Greta! <3 Lördagen fortsatte med förfest i Åhus där goda mojitos fixades och grymtgott rödvin försvann ner i våra magar! Efter en kväll på Bånken var alla ganska möra och trött - sov grymt gott och länge som man bara kan göra i Viby! Sen var det dags för det värsta som finns - väntan på tåg och avsked! Usch usch finns inget värren än att behöva krama om mamma, pappa & bror och gå på det tåget & åka lååååångt bort från dem! Men nu är jag tillbaka i min verklighet och måste erkänna att det är grymt skönt att sitta i min underbara lägenhet och bara va! Denna veckan består av tentaplugg, tills det bubblar ur öronen! Men ikväll ska det nog allt pysslas lite, har planer på en tavla. Ni får se resultatet snart!
Promenad i mitt älskade Viby! Man behöver se öppna ängar och känna den bitande vinden mot kinden efter månader mitt i stadenspuls!
Tack för en grym helg alla underbara fina som gjort den till det den var!
Puss & Kram!

För att ni är det finaste! <3

Eftersom jag inte har någon speciel manlig hjärtevän denna kärlekens dag och ändå vill göra något fint för någon annan viktig människa i mitt liv, valde jag dem två som betyder mest för mig! Min älskade underbara mamma & pappa! Ni betyder så otroligt mycket för mig. Jag är så oerhört tacksam för allt stöd ni ger och för att ni alltid är där. Utan er två hade jag gått under detta året, ni gav mig styrka och stödet att ta steget ut - finns inte ord att beskriva den kärleken och tacksamheten jag känner mot er! <3 Tack för att ni är dem underbara människorna ni är!
Älskar er! <3
/ Er Emilie

Grabbarnagrus!

Idag kommer dem, mina favorit pojkar från Kristianstad! Finfina vänner som jag trodde jag hade mist ett tag efter att det gått många år utan att vi träffats, men så en julfika och vi insåg att det var precis som vanligt, som att ingen tid hade gått alls - fin vänskap det! <3
Eftersom jag är lite nostalgisk idag tittade jag igenom lite gamla bilder! Bjuder på några finingar på oss tre denna helg till ära!
Puss & Kram - Ha en toppen helg för det ska jag ha!

Gnällkärring

Hej nu kommer det massa gnäll, måste avreagera mig!!
Har haft två skitdar, allt i mitt liv just nu ska vara jobbigt och krångla verkar det som just nu! Oengagerade, oansvariga människor står mig upp i halsen - jag älskar min utbildningen därför kämpar jag som en blådåre för att fixa detta, fine att inte alla känner så men stå för det då och sluta glida med utan att bidra, och sluta komma med bortförklarningar den ena dummare än den andra! Vi går inte på högstadiet detta är för f*n ett univeristet! Usch usch tur jag har min tappra Johanna just nu, vad hade jag gjort utan dig just nu?!
För att förbättra mitt redan fruktansvärda humör sätter jag mig framför datan för att lite snabbt och enkelt boka tågbiljetter hem till Skåne nästa helg, blev det snabbt och enkelt?! NEJ - krångel krångel! Efter evighetslång telefonkö och en fnittrandebrud som svara på SJ-kundtjänst är krånglet fixat efter att tagit oerhört mycket av den lilla energi jag har just nu!
Löst och fixat klär jag på mig och beger mig upp mot fräcka fröken för lunch med underbara Lotta, Anna och Camilla, inget gnäll om det bara massa mys! Så full av ny energi beger jag mig upp till stan för att investera i ett par nya hörlurar så jag kan njuta av massa musik igen på mina promenader genom staden, nöjd med mitt köp sätter jag i mina nya hörlurar och inser att det inte var fel på dem gamla utan att det är den där förbanade iPhonen som är problemet!! Gaaaaaaaah jag orkar inte - varför går alla iphones jag får i min hand sönder?! Så nu måste jag gå upp till 3 butiken igen och gnälla inför dem sjukt otrevliga människorna som jobbar där! Jag orkar inte mer nu!!!!!!!
USCH vilket tråkigt inlägg detta blev, förlåt för det kära ni! Nu ska jag sluta gnälla och bli mitt vanliga positiva glada jag! Tar tag i mina problem imorgon - och då är det bara en dag kvar tills jag får hit grabbarnagrus från Kstad! Kan inte bli annat en toppen helg med Rille och Percy här! Det väntas inflyttningsfest på promenaden, bror på besök med sin tös, dans, skratt och goda drinkar! Varför gnäller jag när jag egentligen har det toppen bra?!
Jag har ett helt gäng av underbara människor som stöttar och peppar och framför allt ger massa av energi - kram på er alla! <3
Dessa underbara ljus pryder mitt skåp i vardagsrummet!
Nu ska jag sätta på en kopp te och hoppas att den aldrig tar slut och läsa till litteraturseminariumet imorgon!
Puss & Kram på er! <3

Måla, kladdkladd!

Godmorgon! Jag sitter och väntar på Johanna, idag ska det bli plugg för hela slanten (som alla andra dagar :P) till ännu ett seminarium! Denna kursen är tuff, massa engelska och mängder av texter att plöja igenom! Tur att jag tycker att utvecklingspsykologi är så in i bombens roligt annars hade det nog inte gått!
Tänkte visa mitt kladd som blev en fina tavla som jag pysslade med i fredags! Ett hjärta som nu får pryda en av mina väggar i vardagsrummet. Hoppas ni gillar den!
Nu ska jag göra en kanna te, tror Johanna är behov av något varmt när hon kommer - kallt ute!! Men det är väldigt fint, solen har kommit upp över takåsarna och skiner så fint över husen och träden, önskar jag hade en bra kamera så jag kunde fånga det på bild!
Puss & Kram / Emilie

Soffbord!

Tänkte jag skulle visa upp mitt projekt! Det började som ett fyndköp på blocket, för att sluta som mitt drömsoffbord! Efter många timmars jobb står det här och förgyller mitt vardagsrum och jag bara älskar det!
Puss & Kram / Emilie!

RSS 2.0