Ingen vanlig dag! <3

Hej alla mina fina! 
Igår var det ingen vanlig dag för det var min prins födelsedag! Blev en mys kväll tillsammans med Stina & Rebecca med god mat, trårta och väldigt mycket skratt <3 Töserna i hans liv gjorde sitt bästa för att skämma bort honom (tror allt vi lyckades!) 
 
Idag har jag gjort lite måsten och fått undan lite plugg. Sen traskade jag mot stan för att hitta ett par nya jeans. Jag hatar att köpa jeans, har nog provat hundra par idag! Min kropp är inte gjord för de jeans som går att köpa, antingen är benen två meter för långa (ja jag vet man kan lägga upp men jag orkar inte de!!) eller så är mina höfter för välformade eller så hittar jag ett par som sitter perfekt i midjan men där är enormt mycket tyg runt mina ben och knän. Suck suck men till sist hittade jag ett par som satt skönt! Övervägde starkt ett tag att bli ledsen och känna mig tjock och plyffsig men icke! Jag älskar mina kurvor, inte mig det är fel på utan de där där jäkla jeansen som inte är sydda för sexiga snygga kvinnor! Mitt humör höjdes när jag hittade en underbart söt t-shirt från odd molly. Eftersom den vägde upp jeansshoppingen med hästlängder fick den snällt följa med mig hem! 
 
Nu ska jag väcka min man och laga mat! Ikväll blir det handboll för hela slanten! Kenneth och David kommer upp innan matchen för lite käk, bäst jag lagar något smaskigt åt pojkarna så de orkar heja ordentligt! 
 
 
Bild från förra våren, känner att våren är på gång nu äntligen! 
 
Puss & Kram! <3

Uppdatering!

Hej alla fina! 
Jag sitter och glor ut på det supertrista vädret, suck det är så gråt och smutsigt! Vill ha vår och lite varmare och skönare väder. Vindarna är iskalla här nere i Skåneland. Jag är allmänt grå hela jag idag känner jag, är så fruktansvärt trött på skolan för tillfället. Alla uppgifter vi ska göra känns som ett berg som ska bestigas. Hittar inte min glöd som jag haft innan, tycker det är jätteintressant men kommer inte in i mitt flow längre så kämpar i uppförsbacke hela tiden! ÖRK för det... 
 
Nej nock med gnäll nu! Jag har haft en mysig vecka trots att jag tillbringat nästa hela dagarna framför datan. I torsdags var det alla hjärtans dag och jag och min prins hade det supermys! Blir mer och mer kär för varje dag som går <3 Sen blev det jobbhelg, vilken gick hur bra som helst. Var inte alls så trött jag brukar va vilket är väldigt skönt! Igår styrdes bilen mot Trolleljugby för lite kalas för fina Rebecca som fyller år idag, så det vankas allt fikamys ikväll hos henne och svärmor. 
 
Just nu sitter jag och för en debatt med mig själv om jag ska bege mig till gymmet för lite träningen eller om jag ska fortsätta skriva på mitt delprov 2... Hmmm! Får nog bli en bladning av båda! Lite skrivning till, effektivt sen träning! Känner att min kropp behöver röra på sig. Jag är inte alls skapt för att sitta framför datan hela dagen... ajaj!! 
 
Här är en bild på hur snyggt vårt kök blev med lite extra förvaring. Inte världens bästa bild men ändå! 
 
Puss & Kram! 

Myshelg!

Hej alla fina! 
Har haft en lugn och mysig ledig helg tillsammans med familjen! I lördags var det fina svärmors födelsedag och jag och Richard bjöd på middag på kvällen hos oss tillsammans med mina päron. Mysmys! Igår rullade bilen mot IKEA, vi fick sällskap av Stina och Rebecca och det blev en lång men ack så mysig söndag i Älmhult! Syftet med resan var att fixa mer förvaring i köket, så nu är två snygga byråer inköpta som vi hoppas kommer matcha det övriga köket! Sittplatsen försvinner dock från köket men eftersom vi kan räkna på en hand hur många gånger vi har suttit där och ätit så vinner mer förvaring med hästlängder. Plus att vi har ju det stora fina bordet i vardagsrummet att sitta vid! 

Blev såklart lite till i påsarna, bland annat en jättefin tavla på en trollslända som nu antingen ska förgylla väggen i hallen eller i vardagsrummet! Kan inte riktigt bestämma mig vart den ska va... 
Och så var mitt hjärta ursöt och gav med sig om ett jättemysigt påslakanset så nu ska sängen också få sig en piff! 
 
Idag sitter jag framför datan och skriver så att tagneterna glöder, har så grymt mycket i skolan just nu känns det som. Det är massa olika saker på gång samtidigt och min hjärna rör nu ihop allting! Det underlättar inte att jag har haft en pissnatt, drömt hemska mardrömmar hela natten. Vi såg hypnotisören i fredags, helt ok film måste jag säga, läskig!! Att sova har varit lugnt, Richard har ju varit ledig och hans andetag har väl lugnat mig men inatt var det ju dags för jobb för hans del igen och jag sov ensam. Och fy F*N vad jag har drömt läskigt, ni som sett filmen vet att en kvinna tar sig in i en familjs hem när de sover och tar sig upp i familjens sovrum och står vid sängen. Exakt detta har jag drömt fyra gånger inatt, plus att denna kvinnan mördar mig på olika sätt i varje dröm.... Kul natt!

Puh ryser fortfarande, hoppas på en lugn natt inatt! Nu ska jag forsätta få tagneterna att glöda en stund till, sen blir det paus och lunch med finaste Erika! <3 
 
Förresten måste ge er ett tips, jag var på bio med min underbara svärmor i tisdags och såg Les Miserables. Ojoj vilken film, helt underbar! Jag och Stina satt i en hög och snyftade ihop. Man var nästan lite skakis när man gick från bion efteråt, den satte sig rakt i hjärtat! En ganska tung film på nästan tre timmar men herre gud så bra! SE DEN!!! Och se den på bio, den gör sig nog sig allra bäst där! 
 
 
Puss & Kram på er! 
 

 

RSS 2.0