Malin helg! <3

Hej alla kära!
Jag sitter i soffan och myser efter en underbar helg!  
Igår lunchade jag med min underbara Malin på stan, efter det tog vi en promenad i regnet till Eriks hjälpen. Jag blev även superduper bortskämd och fick helkropps massage av Malin, love! Varm och härlig i kroppen traskade jag den korta promenaden hem där jag tog min pojk i handen och åkte och hämta Kinamat som vi åt med mamma och pappa i Viby.
 
Idag rullade jag, Malin och hennes Robin mot Kivik och äppelmarknaden. Massa mys! Nu står en påse med härliga äppeln och doftar i köket, får nog bli en äppelkaka idag så att Richard också får en dos av hösten härligheter eftersom mitt hjärta inte kunda följa med, tråk tråk! 
 
Blev ännu mer bortskämd idag av Malin, innan jag skulle gå hem fick jag ett paket i handen. I det låg en helt underbar klänning! Jag är så överglad över den, den är underbart fin! Och min underbar Malin är världens sötaste vän! <3 Jag lovar bild kommer men ni får vänta till lördag, ska bära den underbaring på min tjejmiddag som äger rum då! 
 
Puss & Kram på er <3
 

Fixartjej

HejHallå!
Dagen går i fixarens tecken, och jag har redan hunnit med ett besök på Kretsloppsparken där en hel del skit blev slängt, SKÖNT! Jag har även gett stöd åt en god sak, jag har köpt en fin "Hjälp Ebba stoppa cancer" tjocktröja som nog ska komma till pass i vår ruggiga lägenhet!
Nu är jag i Viby och har gjort det roligaste man kan göra, betalat räkningar. Örk örk men nu är det gjort och det är alltid lika skönt när man är klar! Jag har sällskap av söta Kajsa som hjälper till att skriva genom att gå fram och tillbaka på tagentbordet!
 
Snart ska jag slänga mig i bilen igen och rulla in till lägenheten på Östermalm, det absolut sista ska packas ner. Imorgon ska jag börja städa... Jippe.. Ikväll är tanken att det blir en vända till gymmet så vill gärna bli klar i tid så jag kan kämpa på det tuffa pulspasset! 
 
 
Men nu ska jag ta en kopp te med min mor och mysa lite till med Kajsa innan måstena måste göras!
 
Puss & kram på er <3
 
 
 

Flytt & Handboll

Hallå alla finisar! 
Då var denna helgen över, har bara sagt puff så var den slut! Richard har varit ledig, så det allra bästa denna helgen var att få somna och vakna upp med mitt hjärta! Nu dröjer det två veckor till, men nu är flytten klar och vi är sambos på riktigt! Flytten gick bra trots att det verkligen ösregnade hela dagen, tack Per för hjälpen, vår gryma bärhjälp! Nu är det bara småplock kvar och städning av lägenheten på Östermalm, är så lycklig över att den är minimal! 
 
Efter flyttande hela dagen och plockande blev jag bortskämd med ett underbart resturangbesök av Richard. Vi åt världens godaste oxfile på Bar-b-ko och firade att vi nu varit tillsammans i ett halvår! <3 Underbar kväll!
 
Nu är allt på plats i vårt gemensamma hem, och här är så fint! Igår fick vi hjälp med lite fix och trix av Kenneth så nu har jag en helkroppsspegel på plats och tavellisterna sitter över soffan. Efter middag med Kenneth och Rebecca traskade alla fyra bort till Arenan för att titta på Ifk. Som tog hem matchen, och jag fick se arenan inifrån för första gången! Hoppas få följa med på fler matcher för det var roligt roligt! 
 
Nej nu ska jag återgå till mina skolböcker! 
 
Puss & Kram <3

The only medicine that works is you

Hej alla vackra!
Bloggandet har legat på is lite väl länge nu! Dagarna rullar förbi i dunderfart. Allt är i alla fall bra med mig, min förkylning har släppt så ikväll blir det ÄNTLIGEN träning igen. Men innan dess ska jag ta en fika med min underbaring Erika, massa mys.
 
Jaha vad har då hänt i mitt liv den senaste tiden, jo en underbar middag på söder i de godaste vänners lag för någon helg sedan. Cookies N Beans underbar konsert med mamma förra veckan, helt gudomligt bra! Dem har fått en stor plats i mitt hjärta. En lång bil resa tog oss upp till Nyköping där begravning för min mammas underbara morbror Harris ägde rum i fredags. Tidigt iväg och sent hemma var det en trött tjej som kom hem, där underbaraste killen tänt ljus i hela lägenheten och fixat mat, Kärlek <3
 
I lördags var jag en slappfia i soffhörnet dagens första timmar tills mitt hjärta vaknat och vi tog oss ner till Malmö och Ikea för inhandling av lite smått och gott. Bland annat ett nytt soffbord, såå fint!
I söndags var en riktigt mysdag, började dagen med lyx frukost med min finaste Malin på Duvanders, sen tog vi oss mätt och goa runt vackra Linnérundan. Resten av dagen stod i fixarens tecken, jag och pojken min gjorde lägenheten fin. Ja ni som inte redan har listat ut det så ska jag och min älskade Richard bli sambos i hans fina lägenhet på söder. <3
 
 
Puss & Kram på er alla! <3
 
 
 
 

Perfekt dag!

Hej alla snyggingar! 
Igår var en toppen dag! Gick i skolan från nio till fyra så man hann bli sådär härligt pluggtrött i huvudet som jag saknat. När jag kom hem peppade jag upp mig och drog på mig träningskläderna och körde slut på kroppen på ett jobbigt men så roligt pulspass. När jag kom hem blev jag ompysslad med att bli bjuden på middag, tacogratäng mums mums. Sen myset vi ner oss i soffan framför en film med varsin kopp blåbärste i sällskap av massa levande ljus. Kan de bli bättre? <3 
 
Vet att många är nyfikna på hur jag haft det mina första dagar på HKR, och kan bara säga att det varit toppen. Jag hade många fjärilar i magen innan jag fick träffa min nya klass, men det hade jag inte behövt ha. Alla har varit jättesnälla och verkligen släppt in mig i gemskapen. Trivs redan väldigt bra på HKR! Imorgon ska vi några i klassen umgås lite mer avslappnat utan pluggtvång på en grillkväll hemma hos goa Mikaela! 
 
 
Puss & Kram!

Loppis

Hej alla! 
Har haft en myslördag. Jag hämtade upp Erika och Perta i Åhus i förmiddags för att köra mot Rinkaby där det var loppis idag. Det var grymt mycket folk och vi orkade inte riktigt trängas för prylarna där, men jag fynade en fin gammal ram för en ynka guldpeng. Vi gav upp loppisen och körde mot Gittes där Erika köpte fint tyg, vi besökte även den nyöppnade gårdsbutiken i Rinkaby, butik 118. Jättefin kan jag verkligen rekomendera om man vill köpa fräscha grönsaker! 
 
Bilen tog oss vidare mot Åhus där vi gav några butiker ett besök innan vi avslutade vår mysdag med fika på Erika och Robins fina uteplats! Efter vinkat hejdå till Erika styrde jag bilen mot Kristianstad där jag hämta min trenchcoat jag beställt från Ellos, är lite tveksam om jag ska behålla den, pojken min får vara smakråd ikväll! 
 
Nu ska jag ställa mig i köket i Viby och fixa lite till min, Richards och pappas grillkväll. Blir ribbs, kycklingfile och majs som ska grillas - sen får jag kvinnan i huset för denna afton slänga ihop lite smaskiga tillbehör! 
 
 
Puss & Kram

RSS 2.0